• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запрошуємо до вступу у вищі військові навчальні заклади

Запрошуємо до вступу у вищі військові навчальні заклади

2018-07-05

/Files/images/Банер.png

Центральний об’єднаний районний військовий комісаріат запрошує юнаків та дівчат вступити до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України (далі – ВВНЗ), із подальшим здобуттям вищої освіти та призначення на посади офіцерського складу, а також навчання у військових коледжах з подальшим здобуттям військової освіти та призначенням на посади сержантського складу.

На навчання приймають осіб, які здобули повну загальну середню освіту з числа цивільної молоді віком від 17 років до 30 років, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання.

Особи жіночої статі приймаються на навчання на рівних правах з особами чоловічої статі.

Випускники військових коледжів сержантського складу отримують освіту та диплом державного зразка освітньо-кваліфікаційного рівня – «Молодший спеціаліст» Термін навчання 2,5 роки.

Випускники ВВНЗ отримують вищу освіту освітнього ступеню «бакалавра» або «магістра», та відповідну військово-професійну кваліфікацію. Термін підготовки на посади офіцерів командного складу – 4 роки, офіцерів інженерного, гуманітарного, юридичного та адміністративного складу – 5 років.

Переваги навчання у вищих військових навчальних закладів:

· прийом на навчання до військових навчальних закладів відбувається за державним замовленням (за кошти державного бюджету),

· під час навчання виплачується стипендія,

· повне забезпечення побутових умов під час навчання,

· надання відпусток під час навчання (зимова та літня),

· отримання сучасної престижної освіти та спеціальності рівня бакалавр або магістр, яка актуальна в цивільному житті (тобто видається диплом державного зразка за яким є можливість працювати по цивільній професії),

· повне забезпечення речовим майном за рахунок Держави,

· безкоштовне 3-х разове харчування,

· безкоштовне медичне забезпечення та лікування,

· гарантоване працевлаштування за отриманою освітою,

· високий рівень грошового забезпечення та соціальна підтримка.

Для отримання детальної інформації звертайтесь до Центрального об’єднаного військового комісаріату за телефонами: (061) 233-14-17, 067-719-19-38, 095-526-67-37. Адреса: Центральний ОРВК, вул. Сталеварів, 20, кабінет № 4.

Кiлькiсть переглядiв: 546